Reception / snack
Gulerods stave og agurke stave
Rød dressing
(Jimmy´s specialitet)
Snobrød
(Jimmy´s specialitet)
Mini Pizza
formet som hjerter men forskelligt fyld
Frikadeller
Pølsehorn
Mini Sandwich
med forskelligt fyld
Frugt
Ostefad
med kiks
Kaffe og Kage (+the)
Middag menu
Forret
Hjemmerøget
laks og rejer
Serveres
på en bund af grønne salater. Hertil små bagte cherrytomater samt en
dilddressing tilsmagt med citron som skal stå på bordet.
Bryllups buffet ( hovedret )
Spyd med
kylling
Cherrytomater, champignons og løg, marineret i en olie af
timian og appelsin
Kalvetyksteg
Marineret med pesto af basilikum og persille
Langtidsbagt Lammebov
Fyldt med rosmarin og hvidløg
Bagekartofler
Tilsmagt med rødløg, bacon
Efterårets
rodfrugter
Gulerødder, persillerødder, pastinak, kartofler og løg bagt
med timian.
Pastasalat
2 slags
Den ene med pesto og den anden med en puré af soltørret
tomater
Grøn salat
Med ananas og cherrytomater
Tzatziki
Lavet med friske agurker og græsk yoghurt
Dessert
Jordbæris på nøddebund
Charlottes Specialitet (Jimmy´s reserve Faster)